Τα γενέθλιά του θα γιόρταζε αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Καλογήρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, στον Τύρναβο. Η μητέρα του, Σοφία Αποστολάκη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με κοινές τους φωτογραφίες.
«Τέτοιες μέρες του Μάρτη του ’85 , ως δώρο ανεκτίμητο που μας έστειλε ο Θεός, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά. Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά,εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια. Δοξασμένο το Όνομά Του! Κύριος έδωκε, Κύριος αφείλετο..
«Γιατί ξέρω ότι εκεί, σ’ αυτή την ουράνια αγκαλιά, βρίσκεται ό,τι καλύτερο, ό,τι σπουδαιότερο, ό,τι ωραιότερο και στοργικό χάδι υπάρχει. Σ’ ευχαριστώ Παναγία μου για την άνωθεν παρηγορία και συγχώρα με που σε στιγμές ανθρώπινης αδυναμίας, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου».
__________________________________
Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο