11.12.19

Οι Βρετανοί ανησυχούν για τη μαζική μετανάστευση σύμφωνα με δημοσκόπηση

 Ας δεχθούμε ότι η  Ελλάδα είναι μικρή και ανίσχυρη χώρα για να αντισταθεί σε "διεθνείς" πιέσεις, το εντυπωσιακό όμως είναι  ποιος εμποδίζει τη Γαλλία, την Αγγλία την Ιταλία και τη Γερμανία να πετάξουν "στη θάλασσα" τους λαθροεισβολέις ισλαμιστές που απειλούν τις χώρες τους; Ποιος θα τις κάνει...ντά; Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά που δεν μπορούν να αντισταθούν στα κελεύσματά του πανίσχυρες χώρες; Κάτι συμβαίνει. Κάποιος ή κάτι αποφασίζει για το τι θα συμβεί στο κόσμο, διαφορετικά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
ΑΒΡΑΑΜ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Βρετανών ανησυχούν για τα υψηλά επίπεδα μετανάστευσης της χώρας τους, αναφέροντας την επιβάρυνση που δέχεται, λόγω των μεταναστών, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) αλλά και το εκπαιδευτικό τους σύστημα ως ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια.

Πηγή: Breitbart

Σύμφωνα με έρευνα της Deltapoll που πραγματοποιήθηκε από το «think tank» Migration Watch UK, περίπου 65% των Βρετανών «συμφωνούν ότι τα πρόσφατα επίπεδα μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν πηγή ανησυχίας για το κοινό», σε σύγκριση με μόλις ένα ποσοστό της τάξεως του 22% που δεν φαίνεται να ανησυχεί για αυτή τη κατάσταση.

Η πλειοψηφία των υποστηρικτών του Συντηρητικού Κόμματος, της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος, ακόμη και το αριστερό προοδευτικό «Φιλελεύθεροι Δημοκράτες» που το Εργατικό Κόμμα πιθανό θα πρέπει να στηριχθεί για να σχηματίσουν μια κυβέρνηση σε περίπτωση αυτοδυναμίας μετά τις εθνικές εκλογές του Δεκεμβρίου,  όλοι συμφωνούν ότι η μετανάστευση  είναι μια αιτία «σημαντικής ανησυχίας».

Η πλειονότητα των συντηρητικών υποστηρικτών ήταν σε ποσοστό 75%, μεταξύ των υποστηρικτών των Εργατικών το ποσοστό είναι 62% και μεταξύ των ψηφοφόρων του Lib Dem το ποσοστό φτάνει στο 53%.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, το 65% των ερωτηθέντων, ακόμη και στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα του Λονδίνου, ανέφεραν ότι τα επίπεδα μετανάστευσης προκαλούν εξαιρετική ανησυχία.

Το ίδιο συνέβη και με το 60% των ερωτηθέντων στη Σκωτία, όπου η περιφερειακή κυβέρνηση διευθύνεται από ένα αριστερό αποσχιστικό Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP) το οποίο ισχυρίζεται ότι χρειάζεται «περισσότερη μετανάστευση στη χώρα μας, όχι λιγότερη» για να αντικαταστήσει έναν «ιθαγενή πληθυσμό» ο οποίος μειώνεται  και να αντιμετωπιστεί έτσι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Μεταξύ των Βρετανών που ψήφισαν να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016, ένα τεράστιο ποσοστό της τάξεως του 81% δήλωσε ότι η μετανάστευση ήταν αιτία ανησυχίας του κοινού - αλλά και η πλειοψηφία των υπόλοιπων υποστηρικτών (52%), καθώς και οι ψηφοφόροι στις ηλικίες 18-24 ετών (53 %) στους οποίους τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν γενικά μια εικόνα θετικής άποψης προς τη πολιτική ανοιχτών συνόρων.

«Όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει από τους πολιτικούς και εκείνους που επωφελούνται από τα υψηλά επίπεδα μετανάστευσης ότι το κοινό δεν ανησυχεί πλέον γι 'αυτό. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια», σχολίασε ο Alp Mehmet, Πρόεδρος του Migration Watch UK, σε ένα δελτίο τύπου που έλαβε η Breitbart London.

Ενώ το Εργατικό Κόμμα υπό την ηγεσία του 70χρονου σοσιαλιστή Jeremy Corbyn ψήφισε τη διατήρηση της μετανάστευσης και της Ελεύθερης Κίνησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα θέλει να επεκταθεί και να κλείσει τα κέντρα κράτησης και να δώσει δικαίωμα ψήφου και στους μη υπηκόους, το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα έχει τουλάχιστον ισχυριστεί ότι ενδιαφέρεται να ελέγξει τις ροές  της μετανάστευσης.

Το κόμμα δεσμεύθηκε να μειώσει την εισροή από τις «εκατοντάδες χιλιάδες... σε χιλιάδες» σε σχέση με τις γενικές εκλογές του 2010, του 2015 και του 2017, αλλά απέτυχε εντελώς, με τη μετανάστευση εκτός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης - η οποία έχει ξεφύγει σχεδόν από τον εθνικό έλεγχο - έχοντας φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ στα τελευταία στατιστικά στοιχεία.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/