13.7.10

Ξάφριζαν οίκους ανοχής

Ένας 28χρονος Αφγανός και ένας 32χρονος Ιρακινός λήστευαν κατά συρροή οίκους ανοχής στη περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα. Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής έπειτα από καταδίωξη
Ληστείες σε οίκους ανοχής της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα κατηγορούνται ότι διέπρατταν ένας 28χρονος Αφγανός και ένας 32χρονος Ιρακινός. Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής έπειτα από καταδίωξη με αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νωρίτερα είχαν ληστέψει οίκο ανοχής, στην οδό Πιπίνου.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να...
 πέταξαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και δεκαπέντε φυσίγγια. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 805 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.
Από την προανάκριση του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, που αναζητούνται διέπραξαν τον τελευταίο μήνα τρείς ακόμη ληστείες σε οίκους ανοχής στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους.
roufianos.com